Radio Mix Age Presenters:Dj Criss


Despre mine: o persoana responsabila, sociabila si realista. Imi place sa ma implic in tot felul de activitati, apreciez persoanele care stiu ce vor de la viata si pe cele care isi ating scopurile, dar nu oricum. Motto: "Ai grija de caracterul tau pentru ca el va influenta destinul tau, viata ta."


Dj Andreea


Despre mine: Sunt o fire prietenoasa, ambitioasa, hotarata si amuzanta. Imi place sa ma documentez, de aceea citesc enciclopedii si carti care inspira lucruri cat mai apropiate de realitatea si de mediul care ne inconjoara. Muzica mi se pare un mod de a face lumea mai buna si de a atrage oamenii in cel mai cald si placut mod posibil. Motto-ul meu merge pe ideea ca intotdeauna trebuie sa privesti inainte si ar suna cam asa: "Ridica-te, mergi mai departe, atinge-ti scopul."


Dj Phil


Despre mine: Timpul meu liber mi-l ocup cu skate-ul si cu desenul. Ma dau de aproximativ 5 ani pe skate si sunt sponsorizat de Cubeshop. Muzica mea preferata este Rock'n'Roll, Hip-hop, Dubstep si Drum and Bass. Filmele mele preferate sunt The Butterfly Effect, Meet Dave, Requiem of a Dream si Once Upon a Time in America. In rest iubesc natura si frumusetea ei. Motto: "Viata e aspra si frumoasa".


Jay


Despre mine: ca hobby-uri am muzica, filmele SF, horror sau comediile. Prefer muzica de club dar ascult si alte genuri. Pun pret pe respect si pe onestitate in viata. Imi plac dulciurile si mancarea bine facuta. Personaj preferat: Johnny Bravo. Motto: "Ia lucrurile asa cum sunt si trage cat mai multe foloase de pe urma lor" (Mark Twain - "Aventurile lui Huckleberry Finn").